В центрі Житомира вночі горів громадський туалет » Новини Житомира
 
 


В центрі Житомира вночі горів громадський туалет

Автор: news_maker від 25-10-2014, 11:06, переглядів: 1 704

В центрі Житомира вночі горів громадський туалет

У ніч на 24 жовтня в Житомирі на перехресті вулиць Великої Бердичівської та Івана Кочерги горів нещодавно встановлений громадський туалет.
За словами жителів приватних будинків, розташованих неподалік від місця події, нічого підозрілого вони не бачили і не чули.
«Навіть собаки не гавкали», - кажуть люди.

Займання сталося після півночі. «В 00.43 до житомирським рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Кочерги. Як виявилося, горів модульний туалет з металопрокату. Це фактично готовий громадський туалет, утеплений, з усіма комунікаціями. До об'єкту залишилося провести тільки електрику. Туалет складається з трьох кабінок: з боків власне туалети, посередині - кабінка вахтера. Коли рятувальники прибули на місце події, побачили, що пластикове віконце в кабінці вахтера вибито. Вогнище спалаху було в середині кабінки вахтера, біля дверей. Вогнем пошкоджено дві стіни та перекриття », - розповіли в МНС.
Про пожежу рятувальникам повідомив охоронець автошколи, яка знаходиться неподалік. «Як розповів рятувальникам охоронець автошколи, що знаходиться неподалік, він бачив, як невідомий під'їхав на велосипеді і закинув щось всередину кабінки, а потім поїхав у бік« дитячого світу».
Цей же охоронець і викликав рятувальників. В 01.08 пожежу було повністю ліквідовано. Розслідування за даним фактом проводять правоохоронці, які встановлюють причину займання та суму збитків », - відзначили в МНС.
Відповідна заява вже надійшла в міліцію. «Сьогодні до нас надійшло письмове звернення від міської ради, аби правоохоронці перевірили обставини пожежі. За даним фактом проводиться перевірка », - повідомили в прес-службі УМВС України в Житомирській області.
Нагадаємо, вартість туалета майже 100 тис. Грн. Рішенням від 17 вересня міськвиконком дозволив КП «Інспекція з благоустрою м.Житомира» встановити громадський туалет на перехресті вулиць Великої Бердичівської та Івана Кочерги.

В центрі Житомира вночі горів громадський туалет
В центрі Житомира вночі горів громадський туалет
В центрі Житомира вночі горів громадський туалет
В центрі Житомира вночі горів громадський туалет


За матеріалами Житомир інфо

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: