Малинські школярі передали синьо-жовтих журавликів бійцям в зону АТО » Новини Житомира
 
 


Малинські школярі передали синьо-жовтих журавликів бійцям в зону АТО

Автор: news_maker від 13-11-2014, 14:42, переглядів: 1 439

Малинські школярі передали синьо-жовтих журавликів бійцям в зону АТО

Жителі області намагаються всіма силами підтримувати наших військових, які боронять мир та незалежність України в зоні проведення антитерористичної операції. У різних куточках Житомирщини збирають теплі речі та продукти для бійців, кошти для підтримки поранених та сімей тих, хто віддав своє життя за Батьківщину.
Так у Малині дітлахи, переважно молодшого шкільного віку, взяли участь в акції «Бажаємо Україні миру, бажаємо Україні щастя». Цей захід був ініційований та проведений Малинським міським центром дитячої та юнацької творчості (ЦДЮТ).
Педагоги центру провели майстер-класи для школярів, під час яких діти власноруч виготовляли синьо-жовтих журавликів та квіти в техніці орігамі. До акції долучилося близько 1 тисячі учнів. Кожен виріб був підписаний. Діти на своїх виробах залишили щирі побажання, щоб в державі швидше запанував мир та спокій, а хоробрі захисники повернулися додому живими та здоровими.
У Малинському районному будинку культури педагоги центру провели майстер-класи з вироблення паперових журавликів для всіх бажаючих.
Створені дитячими руками вироби з побажаннями миру та перемоги передали волонтерам, котрі незабаром доставлять їх нашим військовим на схід держави. Для захисників такі дарунки є підтвердження того, що про них переживають та чекають вдома. Волонтери, які часто відвідують бійців в зоні АТО, розповідають, що дитячі малюнки та вироби стають справжніми оберегами для військовослужбовців.

Малинські школярі передали синьо-жовтих журавликів бійцям в зону АТО

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: