З початком навчального року в Житомирі збільшилась мережа підліткових клубів » Новини Житомира
 
 


З початком навчального року в Житомирі збільшилась мережа підліткових клубів

Автор: news_maker від 14-11-2014, 08:14, переглядів: 1 404

З початком навчального року в Житомирі збільшилась мережа підліткових клубів

Навесні міськрада виділила на це 4 приміщення, і вже у вересні в системі позашкілля відкрились 3 заклади: "Світанок" (вул. Шевченка, 12В), "Гармонія" ( вул. Щорса, 127) та "Перемога" (вул. Перемоги, 56), відповідно в центральній частині міста, на Крошні та Богунії. Відкриття ще одного клубу на Корбутівці заплановано вже наступного року:
"Четвертий клуб на вул. Черняховського, 100 поки що не відкрили, тому що приміщення потребує значних затрат на ремонт. Це питання міська рада взяла на контроль, буде виготовлена проектно-кошторисна документація. І наступного року ще один клуб буде навпроти технологічного університету". – розповів директор міського культурно-спортивного центру Житомирської міськради Анатолій Фільчук.
Загалом центр об’єднує і координує роботу 21 підліткового клубу. В кожному ведеться робота по одному або декількох напрямках, наприклад, спортивно-оздоровчий, культурно-масовий, образотворчий. Крім гурткової роботи є і так звані клуби за інтересами, зразкові танцювальні колективи і єдиний в області зразковий ансамбль юних сопілкарів, народний театр і естрадна студія. Декілька підліткових клубів спеціалізуються на спортивному туризмі і проводять масові відкриті змагання. Є і клуб, в якому організовані заняття для дітей з особливими потребами. Загалом мережа закладів міського культурно-спортивного центру забезпечує позашкільне виховання й розвиток більш ніж 1700 дітей та організоване дозвілля для півтисячі дорослих.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: