На факультеті обліку і фінансів ЖДТУ відбувся брейн-ринг студенти грали із викладачами » Новини Житомира
 
 


На факультеті обліку і фінансів ЖДТУ відбувся брейн-ринг студенти грали із викладачами

Автор: news_maker від 21-11-2014, 17:54, переглядів: 1 735

На факультеті обліку і фінансів ЖДТУ відбувся брейн-ринг студенти грали із викладачами

Вперше у Житомирському державному технологічному університеті брейн-ринг провели між командими викладачів та студентів-п’ятикурсників факультету обліку і фінансів.

Даний захід ініціювали студенти - Левицька Дар'я, Туз Богдана, Кузьмінська Нататія, Міськов Максим та Цуркан Ярослав, а наставники радо підтримали їх ідею і разом їм вдалося створити дійсно свято та неперевершену атмосферу. До слова, на організацію гри пішло трохи більше тижня, а подивтися на змагання «хто кого» зійшлося більше 200 осіб, які розділилися на групи підтримки і навіть підготували відповідні плакати із підбадьорюючими закликами. Трохи якравості, імпровізації та веселощів брейн-рингу додали талановиті ведучі Максим та Ярослав.

Студентську команду «Флеш» представляли позитивні та бадьорі Гришанович Оксана, Лісовий Роман, Лісова Аліна, Лисюк Дарія, Козаков Олександр, Бобер Євген, Кобилинська Віка.

Їхніми суперниками із команди викладачів «Без коментарів» стали вічно молоді та енергійні д.е.н., проф., зав. випускової кафедри обліку і аудиту Сергій Легенчук, д.е.н., проф., заступник декана факультету обліку і фінансів Олена Лаговська, д.е.н., проф. Тетяна Бутинець, к.е.н., доц. Марія Козлова, к.е.н., доц. Віталій Травін, к.е.н., доц. Олена Зеленіна, к.е.н., доц. Василь Бондарчук.

При цьому, вони влаштували справжній театралізований вихід і надалі вдало обігрували обрані образи, чим просто здивували і команду «Флеш», і глядацьку аудиторію, адже не часто побачиш своїх викладачів у таких амплуа.

Власне, костюмоване представлення стало основою виконання одного із завдань брейн-рингу - «Візитки», під час якої команди мали представити себе, девіз і сценічні образи.
Крім цього, вони показали також власні відеоролики і всіляко намагалися проявити креативність, знання та кмітливість під час наступних етапів конкурсу.

Врешті-решт із мінімальним відривом перемогу здобули «Без коментарів», але у такій грі результат не важливий, головне, що процес сподобався усім і став гарним підтвердженням дружби між викладачами і студентами факультету обліку і фінансів.
На факультеті обліку і фінансів ЖДТУ відбувся брейн-ринг студенти грали із викладачами
На факультеті обліку і фінансів ЖДТУ відбувся брейн-ринг студенти грали із викладачами

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: