У Житомирі представили нового начальника прикордонної служби » Новини Житомира
 
 


У Житомирі представили нового начальника прикордонної служби

Автор: news_maker від 28-11-2014, 15:06, переглядів: 1 619

У Житомирі представили нового начальника  прикордонної служби

28 листопада відбулося офіційне представлення начальника Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України Володимира Плешка за участю голови облдержадміністрації Сергія Машковського, голови обласної ради Віталія Француза, в.о. Житомирського міського голови Любові Цимбалюк.
Нового керівника Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України представив перший заступник Голови державної прикордонної служби України генерал-майор Василь Серватюк.
Він наголосив на тому, що Володимир Плешко є професіоналом з великої літери. Своїми справами зарекомендував себе тільки з позитивного боку. Також генерал-майор Василь Серватюк зазначив, що велика кількість житомирських прикордонників знаходиться на передових рубежах та з честю, патріотизмом і гордістю виконують свій конституційний обов’язок.
Голова облдержадміністрації Сергій Машковський привітав Володимира Плешка з новою посадою та побажав мужності, терпіння та результативної роботи у збереженні кордонів.
«Сьогодні ми маємо бути готові до будь-яких змін і тим більше захистити себе від зовнішнього агресора, – сказав керівник області. – З боку обласної влади ми всебічно сприятимемо прикордонній службі. Новопризначеному керівнику бажаю сили і терпіння у захисті інтересів та кордонів нашої держави».

У Житомирі представили нового начальника  прикордонної служби

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: