У Новоград-Волинському міліціонери затримали чоловіка з гранатою в кишені » Новини Житомира
 
 


У Новоград-Волинському міліціонери затримали чоловіка з гранатою в кишені

Автор: news_maker від 6-12-2014, 11:01, переглядів: 1 336

У Новоград-Волинському міліціонери затримали чоловіка з гранатою в кишені

На території Житомирщини стартувала операція «Зброя та вибухівка», у рамках якої правоохоронці посилили заходи для виявлення фактів незаконного обігу зброї, вибухових речовин та боєприпасів. Жителя Новограда-Волинського оперативники затримали на вулиці за обґрунтованою підозрою у наявності небезпечних предметів.
Близько 16 години 3 грудня на одній з вулиць райцентру працівники міліції звернули увагу на підозрілого чоловіка. Той помітно занервував, побачивши правоохоронців, та намагався зникнути з їх поля зору. Втім зустрічі все не уник.
Під час розмови з міліціонерами молодик увесь час тримав праву руку в кишені куртки, навіть шукаючи документи для перевірки особи, хоч це було геть не зручно. Тож, аби з’ясувати усі обставини, на місце було викликано слідчо-оперативну групу міськвідділу.
Під час особистого огляду, проведеного у присутності понятих, мотиви такої поведінки чоловіка стали очевидними. У кишені знаходилась граната, за зовнішніми ознаками РГД-5.

Нині це з’ясовують експерти вибухо-технічної служби Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС, які і знешкодять небезпечний предмет.
За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.
Як розповів начальник Новоград-Волинського міськвідділу міліції Сергій Рябошапка, 44-річний чоловік раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Цього разу він пояснив оперативникам, що гранату знайшов поблизу болота на околиці міста і збирався підірвати, кинувши у річку.
За таку «любов» до водяних феєрверків йому може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: