У Житомирі власники магазину, що порушують закон, мстять скаржникам » Новини Житомира
 
 


У Житомирі власники магазину, що порушують закон, мстять скаржникам

Автор: news_maker від 18-12-2014, 11:58, переглядів: 1 739

У Житомирі власники магазину, що порушують закон, мстять скаржникам

Власники магазину “Щастя” у центрі Житомира мстяться жителям будинку після перевірки їх торгової точки. Під час перевірки, яку за численними зверненнями мешканців 13.12.2014 р. провели активісти ДемАльянсу спільно з міліцією, було виявлено, що магазин протиправно торгує вночі алкоголем.
“Дільничий інпектор, Випорхонюк С. О. прийшовши до нас додому, в грубій формі переконував, що магазин працює в рамках закону і ми дарма піднімаємо шум навколо нього. В той же час “Щастя” з моменту перевірки активістами лише один раз зачинився вчасно.
Ми, мешканці будинку, вимагаємо лише одного - дотримання магазином режиму роботи, що є запорукою тиші та громадського порядку в нічний час під нашими вікнами.” - коментує пані Ганна, мешканка будинку із маленькою дитиною.
Вона також розповіда, що численні скарги мешканців будинку майд. Соборний, 2/2 на шум під вікнами через цілодобову роботу магазину “Щастя” тривалий час залишалися без належної реакції влади.
Так, на звернення мешканців, яке було надіслане за допомогою сервісу povidom.zt.ua ще у жовтні, заступник голови Житомирської міської ради, Євгеній Демчик, повідомив, що при проведенні перевірки порушень встановленого режиму роботи закладу не виявлено.
У Житомирі власники магазину, що порушують закон, мстять скаржникам

Не будучи задоволеними даною реакцією влади, мешканці вдруге надіслали скаргу через сервіс povidom.zt.ua. При її розгляді відділом торгівлі, громадського харчування та сфери послуг міськради та міліцією були запрошені активісти ДемАльянсу з метою провести перевірку власними силами. 13.12.2013 року о 23:05 при перевірці дійсно були виявлені порушення режиму роботи та обмеження торгівлі алкоголем у нічний час.

Як повідомив ст. інспектор охорони громадського порядку лейтенант міліції Довгалюк Андрій на власників магазину згідно ч. 1 ст. 155 КУпАП чекає штраф від 170 до 340 грн., а на продавця, згідно ч. 2 ст. 156 КУпАП, штраф на суму від 510 до 1700 грн.
Крім того, начальник відділу торгівлі, громадського харчування та сфери послуг міськради Тихончук Катерина зазначила, що власник магазину “Щастя” подавав заявку на цілодобовий режим роботи. Однак, через наявність скарг мешканців її відділ не міг рекомендувати виконавчому комітету погодити заявку.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: