Визначено переможців обласного етапу конкурсу «Учитель року 2015» » Новини Житомира
 
 


Визначено переможців обласного етапу конкурсу «Учитель року 2015»

Автор: news_maker від 18-12-2014, 13:24, переглядів: 1 903

Визначено переможців обласного етапу конкурсу «Учитель року 2015»

Відзначення учасників конкурсу та лауреатів відбулося 18 грудня в Житомирському обласному інститут післядипломної педагогічної освіти обласної ради. Вітали освітян голова обласної ради Віталій Француз та заступник голови – керівник апарату ОДА В’ячеслав Поліщук.
«Від імені депутатського корпусу, себе особисто радий вітати кращих із кращих, - звернувся Віталій Француз. - Серед великого педагогічного колективу - 18 тисяч вчителів, а участь у конкурсі брали 98. Дев’яносто вісім вчителів із різних шкіл – сільських, міських, які закінчували різні педагогічні виші, різного віку, але сміливі, бо талановиті. Не так просто брати участь у будь-якому конкурсі. Тому дякуємо, що ви такі є. це означає, що вчитель у пошуку, весь час хоче знайти щось нове, а це буде означати для нас, батьків, дідусів, бабусь, що дитина потрапляє до вчителя-новатора. Бажаю вам наступних перемог і вдячних учнів», - сказав голова обласної ради. Разом із дипломами переможців конкурсу Віталій Француз вручив кращим вчителям області грамоти обласної ради та грошові винагороди.
Отже, переможців було визначено у чотирьох номінаціях. Ними стали: у номінації «Українська мова і література» - Лінкевич Людмила Петрівна - Житомирська ЗОШ І-ІІІ ст. №28; у номінації «Правознавство» - Бовкунова Лідія Петрівна – Коростенський міський колегіум; у номінації «Хімія» - Ващук Олена Василівна - Житомирська ЗОШ І-ІІІ ст. №19; у номінації «Образотворче мистецтво» - Касянчук Галина Миколаївна - Житомирська міська гуманітарна гімназія №23 ім. М.Очерета.
В’ячеслав Поліщук побажав освітянам міцного здоров’я, здійснення мрій, майбутніх перемог у всіх конкурсах та вручив державну нагороду – почесне звання «Заслужений учитель України» Серпіцькій Валентині Василівні. Це звання присвоюється вчителям загальноосвітніх та викладачам інших навчальних закладів системи загальної середньої освіти всіх типів за досягнення значних успіхів у навчанні і вихованні учнівської молоді.
До участі в обласному етапі конкурсу «Учитель року 2015» подали заявки 98 педагогів: 27 – з українська мови і літератури, 26 – з правознавства, 24 – з образотворчого мистецтва, 821– з хімії. До числа фіналістів увійшли 20 педагогів. Вони представили чотири міста обласного підпорядкування та шість районів. В усіх чотирьох номінаціях представлено педагогів обласного центру, у трьох – Черняхівського району і міста Бердичева, у двох –, міст Коростеня і Новоград – Волинського та Коростишівського району. По одному фіналісту делегували Новоград – Волинський, Житомирський, Лугинський та Чуднівський райони.
Визначено переможців обласного етапу конкурсу «Учитель року 2015»
Визначено переможців обласного етапу конкурсу «Учитель року 2015»
Визначено переможців обласного етапу конкурсу «Учитель року 2015»

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: