У Коростені відкрили пам’ятник велосипеду » Новини Житомира
 
 


У Коростені відкрили пам’ятник велосипеду

Автор: news_maker від 22-12-2014, 12:08, переглядів: 1 281

У Коростені відкрили пам’ятник велосипеду

За ініціативи батьківського комітету міської гімназії, за підтримки трудового колективу Коростенського заводу теплотехнічного обладнання та міського голови Володимира Москаленка 18 грудня у Коростені відкрито пам’ятник велосипеду.
Конструкція у вигляді прототипу першого велосипеда, виготовленого у людський зріст, встановлений на торці входу до бомбосховища, що знаходиться на території міської гімназії.
Вагомою перевагою пам’ятника є те, що небесне панно, на фоні якого розміщено пам’ятник, виготовлене за ескізами дитячих малюнків про мир в Україні.
Самі діти віком 6-10 років стали архітекторами монумента, в основі якого розміщений старовинний велосипед, над котрим підноситься мирне небо з хмаринками, птахами та квітами, об’єднує всю композицію величезна, довжиною в 15 метрів, райдуга. Усі охочі сфотографуватися на велосипеді ніби захищені різнобарвним її куполом від бомб і снарядів, що можуть завадити мирному дитинству та мирному процвітанню України.
Діти молодших класів, які були причетні до цієї визначної події, нагороджені цінними подарунками, серед яких 4 сучасних велосипеди.
Ця подія, що передувала Святу Миколая, принесла багато радості дітям Коростеня, за що щира подяка всім дорослим, причетним до створення цієї композиції.
Цей символічний подарунок стане не тільки окрасою міської гімназії, а й постійним нагадуванням про те, що мир є великою цінністю громади Коростеня.

У Коростені відкрили пам’ятник велосипеду
У Коростені відкрили пам’ятник велосипеду
У Коростені відкрили пам’ятник велосипеду

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: