У Житомирі представили новопризначеного начальника ДПтС України в області » Новини Житомира
 
 


У Житомирі представили новопризначеного начальника ДПтС України в області

Автор: news_maker від 24-12-2014, 16:08, переглядів: 1 634

У Житомирі представили новопризначеного начальника ДПтС України в області

24 грудня Голова Державної пенітенціарної служби України Володимир Миколайович Палагнюк представив керівному складу органів та установ виконання покарань житомирського регіону начальника управління ДПтС України в області полковника внутрішньої служби Поліщука Валерія Анатолійовича.
Участь у заході з нагоди представлення нового керівника управління ДПтС України в Житомирській області взяли також керівництво та представники органів державної влади, самоврядування і правоохоронних органів регіону, а також співробітники апарату Служби.
«Валерій Анатолійович – це досвідчений фахівець і керівник, який 9 місяців очолював управління ДПтС України в Луганській області, та зумів забезпечити життєдіяльність виправних установ у надскладних умовах, а також проведення евакуації засуджених жінок з колонії, яка перебувала в районі проведення антитерористичної операції», – відмітив В.М. Палагнюк.
Також Голова ДПтС України окреслив коло питань, на які в першу чергу необхідно звернути увагу новопризначеному керівнику обласного управління Служби, зокрема і щодо діяльності Бердичівської та Райківської виправних колоній.
В свою чергу, В. Поліщук запевнив керівництво відомства у своїй готовності вирішувати зазначені проблеми. «Я вдячний керівництву Державної пенітенціарної служби України за довіру. З першого дня на посаді я уважно ознайомлюсь із станом справ на місцях, в установах, зробивши відповідні висновки, по результатах яких будуть прийняті рішення щодо поліпшення стану справ», – зазначив він.
Володимир Миколайович побажав новопризначеному керівнику управління ДПтС України в Житомирській області успіхів у роботі, підтримки з боку органів місцевої влади та дієвої співпраці з керівництвом правоохоронних органів області, адже, за його словами, «усі ми робимо одну справу – бережемо громадський спокій у суспільстві».

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: