Представники Федерації профспілок області позитивно оцінили результати всеукраїнської акції протесту » Новини Житомира
 
 


Представники Федерації профспілок області позитивно оцінили результати всеукраїнської акції протесту

Автор: news_maker від 24-12-2014, 20:59, переглядів: 1 242

Представники Федерації профспілок області позитивно оцінили результати всеукраїнської акції протесту

Нагадаємо: вона проходила 23 грудня під стінами Верховної Ради України. За словами заступника голови Федерації профспілок Житомирщини Оксани Хіміч, Житомирщину на протесті представляло кілька сотень профспілчан з усіх галузевих комітетів.

Результати акції оцінюють доволі позитивно:

"Тим, що уряд і Верховна Рада більш ретельно зараз підходять до вирішення проблем людей; тим, що нас починають чути, ми дуже задоволені. Дуже хотілося б, щоб до нас дослухалися, і ці всі зміни і реформи, які пропонується зробити в державі, щоб їх реалізували не за рахунок людей праці – тих, хто чесно працює і сплачує податки".

Невдоволення членів профспілки викликали дії засобів масової інформації, відзначає Оксана Хімич:

"Акція відбулася, і вона була набагато чисельнішою, ніж про це говорили в ЗМІ. Протестувальників зібралося не 1000, як вони казали, а не менше 10 000. З Житомирщини було кілька сотень людей. На жаль, всі ті інтерв’ю, які брали у протестувальників, в тому числі, і з нашої області не були висвітлені на жодному з каналів, тому в цьому плані ми, можна сказати, не задоволені".

Нагадаємо, протестувальники вийшли на знак незгоди зі змінами, які планувалися в бюджеті на наступний рік. Йшлося про ймовірне підвищення пенсійного віку для чоловіків та жінок, скорочення працівників галузі освіти, скасування виплат стипендій студентам та ряду інших нововведень, які, на думку членів профспілок, є незаконними і антиконституційними.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: