З будинку жителя Житомирщини міліція вилучила наркотики і бойовий арсенал » Новини Житомира
 
 


З будинку жителя Житомирщини міліція вилучила наркотики і бойовий арсенал

Автор: news_maker від 8-01-2015, 16:42, переглядів: 1 515

З будинку жителя Житомирщини міліція вилучила наркотики і бойовий арсенал

У рамках досудового розслідування кримінального провадження правоохоронці провели обшук за місцем проживання жителя м.Коростеня. Окрім наркосировини, з помешкання вилучено ще низку небезпечних предметів.
До домогосподарства, в якому проживає 30-річний житель м. Коростеня, правоохоронців привела інформація про те, що чоловік може зберігати у будинку наркосировину та заборонені речі. Тож у рамках відкритого кримінального провадження за місцем його проживання було проведено обшук.
Безпосередньо в оселі міліціонери виявили специфічні засоби для вживання наркотиків та шприци, а також і саму сировину: у пластмасовому лотку господар зберігав близько 10 грамів подрібненої рослинної маси з ознаками коноплі, а в поліетиленовому пакетику – порошкоподібну речовину, схожу на амфетамін.

Як виявилося, у домогосподарстві чоловіка, окрім наркотиків, зберігалися обріз гвинтівки Мосіна, 10 набоїв калібру 7,62 мм, а в підсобному приміщенні – вибухонебезпечний предмет – ручна граната РГД-5.

Усе виявлене працівниками міліції було вилучено та направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в області.
– Раніше чоловік, у будинку якого було виявлено наркотики, зброю і вибухівку, вже мав проблеми із законом. За спричинення тяжких тілесних ушкоджень він відбув 7 років ув’язнення. Опинившись на волі, знову взявся за протиправні дії, - каже начальник Коростенського МВ УМВС Житомирщини Ігор Жміда.
Відтак відповідна інформація була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією одразу за двома статтями Кримінального кодексу України – за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження з вогнепальною зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) та ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).
Нині правоохоронці проводять необхідні слідчі дії, спрямовані на з’ясування походження наркотичної сировини та бойового арсеналу. Досудове слідство триває.

З будинку жителя Житомирщини міліція вилучила наркотики і бойовий арсенал
З будинку жителя Житомирщини міліція вилучила наркотики і бойовий арсенал

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: