На Житомирщині в рамках люстрації звільнили 9 інспекторів ДАІ » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині в рамках люстрації звільнили 9 інспекторів ДАІ

Автор: admin від 14-01-2015, 12:24, переглядів: 1 162

На Житомирщині в рамках люстрації звільнили 9 інспекторів ДАІ

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що загалом звільнено 102 інспектори Державтоінспекції, які брали участь у складанні протиправних протоколів проти учасників Євромайдану та Автомайдану.

Таке рішення глава МВС прийняв після проведення ряду перевірок та на підставі Закону України "Про очищення влади".

Зокрема, за словами міністра, в Києві звільнили з посад 42 співробітника ДАІ, у Львівській області – 16, Київській – 11, Хмельницькій – 7, Харківській – 5, Полтавській – 4, Дніпропетровській – 3, Кіровоградській та Херсонській – 2, Івано-Франківській – 1 та 9 співробітників ДАІ у Житомирській області.

"Повторюся, ще будуть суди в цьому зв'язку. І з нашою обвинувальною позицією, і проти нас. Такий процес. Але! Якщо правове рішення для здійснення справедливості, в нашій непростій системі не виходить швидким, то попереду повинно випливати, підкріплене повноваженнями – рішення совісті. Це таке рішення. І, на жаль, не останнє як в системі ДАІ, так і в системі МВС в цілому", – підкреслив Арсен Аваков.

Тим часом 19 січня будуть оголошені правила та початок набору на навчання і стажування в нову патрульну службу, яка прийде на зміну ДАІ. Цей процес розпочнеться у Києві, а далі пройде у всіх регіонах держави, повідомляє прес-служба МВС України.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: