Житомирщина не повинна допустити зриву мобілізації » Новини Житомира
 
 


Житомирщина не повинна допустити зриву мобілізації

Автор: admin від 26-01-2015, 17:30, переглядів: 2 711

Житомирщина не повинна допустити зриву мобілізації

На Житомирщини з понад двох тисяч призовників, які мають поповнити військо в ході четвертої хвилі мобілізації, 40% планується викликати з обласного центру та Житомирського району.

Але наявність повістки, це ще не факт призову, пояснює начальник відділу житомирського об’єднаного міського військового комісаріату майор Сергій Ченчевий:

"Лише після проходження комісії, всіх лікарів, робиться висновок про придатність військовозобов’язаного до військової служби. І тільки після висновку лікарської комісії військомат починає розмовляти з військовозобов'язаним про те буде він служити, чи не буде".

Водночас, сьогодні, для успішного виконання мобілізаційних планів, потрібно міняти мотивацію призовників і посилювати складову соціального захисту для військовослужбовців:

"На мою думку, треба міняти мотивацію для тих людей, які повинні прийти до військоматів. Я вважаю, що ця мотивація має бути вже матеріальною. Дайте зараз військовослужбовцю гідну заробітну плату і до військоматів буде стояти черга. З цієї черги мі вже будемо вибирати тих спеціалістів, які нам потрібні. Якщо ви хочете жити і будувати країну за європейськими стандартами, то, будь ласка, їх дотримуйтесь",– вважає Сергій Ченчевий.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: