Житомирщина готова прийняти ще тисячу переселенців зі східних регіонів України та Криму » Новини Житомира
 
 


Житомирщина готова прийняти ще тисячу переселенців зі східних регіонів України та Криму

Автор: admin від 5-02-2015, 17:26, переглядів: 1 234

Житомирщина готова прийняти ще тисячу переселенців зі східних регіонів України та Криму

Люди масово приїжджають із окупованих територій, цифра зростає з кожним днем. Станом на 5 лютого в Житомирську область прибуло 6595 громадян.

Наразі регіональний координаційний штаб активно співпрацює із Київським міжвідомчим штабом з питань соціального забезпечення переселенців із тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.

Забезпечення діяльності штабу покладено на Держслужбу з надзвичайних ситуацій, центральні і місцеві органи влади. Інформація про прибулих оперативно передається в область, одразу узгоджують об’єкти державної та комунальної власності, в яких можна розмістити переселенців.

Про це на розширеній нараді у сфері цивільного захисту доповіла директор обласного департаменту праці та соціального захисту населення Галина Корінна:

"Штаб у нас працює. За це хочу подякувати ДСНС. Щодня у телефонному зв’язку ми дізнаємося скільки людей прибуло в Київ і в які населені пункти ми їх відправимо. В обід попередньо прибуває по 60 громадян".

Люди одразу масово їдуть у Житомир. Обласна влада пропонує розселяти їх по районам:

"В основному всі хочуть, щоб їх розмістили в обласному центрі. Але в нас такої можливості немає. Тому я прошу, щоб усі райони перейнялися цією проблемою. Особливо звертаюся до Новоград-Волинського, Ємільчинського району, Романівського, і, безумовно, мені не зрозуміла позиція міста Малина. Я переконана, що в Малині є, де розмістити переселенців. Потрібно просто, щоб керівництво міста ретельніше віднеслося до цього питання".

За останніми даними найбільше переселенців на Житомирщині розміщено у Житомирі, Бердичеві, Коростені, Коростишівському, Ружинському та Житомирському районах.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: