У кожному районі області створено мобільні групи реагування на надзвичайні ситуації » Новини Житомира
 
 


У кожному районі області створено мобільні групи реагування на надзвичайні ситуації

Автор: admin від 10-02-2015, 15:13, переглядів: 1 935

У кожному районі області створено мобільні групи реагування на надзвичайні ситуації

На Житомирщині створили 25 мобільних груп реагування на надзвичайні ситуації техногенного характеру на найважливіших об'єктах інфраструктури області. Такі групи є в кожному районі.

Вони мають перебувати у стані постійної готовності, наголосив заступник начальника управління Держслужби з надзвичайних ситуацій в області, керівник обласної мобільної групи Олег Держанівський:

"Як показали наші внутрішні перевірки, не всі на місцях розуміють значення, склад, завдання цих груп, порядок їх чергування. Тому пропоную затвердити основні позиції щодо їх функціонування і довести ці правила роботи до кожної з груп".

Для контролю за готовністю мобільних груп обласна комісія техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій затвердила склад кожної з 25 груп та призначила відповідальних.

Крім того, головам райдержадміністрацій та міським головам поставили завдання також створити додаткові мобільні групи із забезпеченням їх аварійно-рятувальним обладнанням, паливно-мастильними матеріалами та технікою.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: