Обласний перинатальний центр отримав сертифікат на систему управління якістю » Новини Житомира
 
 


Обласний перинатальний центр отримав сертифікат на систему управління якістю

Автор: admin від 11-02-2015, 22:37, переглядів: 1 925

Обласний перинатальний центр отримав сертифікат на систему управління якістю

Генеральний директор державного підприємства "Житомирський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" Микола Дейсан, вручаючи закладу цей документ, підкреслив, що це результат злагодженої роботи усіх працівників.

"Якщо колектив має такий сертифікат, не залежно від того, надає він послуги медичні чи якісь інші, це означає, що, починаючи з охоронця на прохідній і закінчуючи директором підприємства чи установи, всі знають, що їм робити і всі задіяні в цій системі. Кожний знає, як надати якісно послугу".

На сьогодні лише поодинокі лікувально-профілактичні заклади України сертифіковані на відповідність вимогам національного стандарту. На Житомирщині Обласний перинатальний центр отримав такий документ першим. Процес підготовки до сертифікації в області розпочався лише минулого року, коли набув чинності відповідний наказ Міністерства охорони здоров'я України.

"Ми плідно працювали над тим, щоб отримати чергове визнання високої кваліфікації роботи нашого закладу – цей сертифікат, який дає змогу претендувати на отримання вищої категорії - відзначив головний лікар обласного перинатального центру Юрій Вайсберг.

"Я вважаю, що це одна з дуже значних останніх подій в нашому Центрі. І сьогодні розумію, що цей сертифікат отриманий нами заслужено, проведена велика робота з підготовки документації, працівники нашого Центру пройшли багато тренінгів, проведений внутрішній аудит. В процесі цієї роботи ми отримали багато нових знань".

Вручення сертифіката – це подія не лише для колективу обласного перинатального центру, а й для всієї медичної спільноти Житомирщини, - наголосив директор департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації Олександр Торбас:

"Сьогодні для лікувально-профілактичних закладів визначені стандарти надання медичної допомоги, які базуються на досягненнях доказової медицини – досягнувши цих стандартів, ми досягаємо якості надання самої медичної допомоги. Тому приємно відзначити, що якістю наданих вами послуг – яка завжди дуже висока - ви навчились управляти, і це - запорука задоволеності пацієнтів наданою медичною послугою".

Наразі над підготовкою до отримання такого сертифікату працюють колективи обласного медичного консультативно-діагностичного центру, клінічної лікарні імені О.Ф.Гербачевського, інших лікувально-профілактичних закладів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: