Матеріальну підтримку від держави отримали трохи більше сотні поранених військових Житомирщини » Новини Житомира
 
 


Матеріальну підтримку від держави отримали трохи більше сотні поранених військових Житомирщини

Автор: news_maker від 27-02-2015, 17:53, переглядів: 1 106

Матеріальну підтримку від держави отримали трохи більше сотні поранених військових Житомирщини

А саме 128 осіб, при тому, що на обліку їх перебуває 613. Про це на колегії обласного департаменту праці та соціального захисту населення розповіла його очільниця Галина Корінна.

Крім того, допомогу мають отримати 139 сімей загиблих військовослужбовців:

"За кошти обласного бюджету надали одноразову грошову допомогу 101 родині загиблих військових на загальну суму понад три мільйони гривень. 128 поранених військовослужбовців отримали допомоги на 200 тисяч гривень. За рахунок коштів місцевих бюджетів та благодійних коштів надано матеріальну допомогу родинам загиблих військовослужбовців на суму 2,6 мільйона гривень та пораненим військовослужбовцям 1,6 мільйона гривень".

Виконкоми Малинської, Коростенської, Бердичівської міських рад сім'ям учасників антитерористичної операції надали знижку в оплаті житлово-комунальних послуг. У навчальних закладах Любарського району організували одноразове харчування для дітей, батьки яких беруть участь в АТО.

А от Романівська селищна рада звільнила від сплати податків на об’єкти житлової та нежитлової нерухомості призваних військовослужбовців та мобілізованих добровільно.

Крім того, за інформацією Держземагентства, на Житомирщині п'ятнадцять родин загиблих військових отримали більше 15 гектарів земельних ділянок.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: