190 дітей оздоровилися взимку у санаторії "Дениші" » Новини Житомира
 
 


190 дітей оздоровилися взимку у санаторії "Дениші"

Автор: admin від 3-03-2015, 13:46, переглядів: 1 336

190 дітей оздоровилися взимку у санаторії "Дениші"


П’ятиразове харчування, лікувально-оздоровчі процедури, навчання за шкільною програмою, цікаве дозвілля – так 190 дітей з усієї області провели 21 зимовий день в обласному лікувально-санаторному центрі радіаційного захисту населення "Дениші".
Діти роз’їхалися по домівках із найкращими враженнями Кажуть, що їх тут добре годували, було багато розваг та конкурсів, зустріли багато нових друзів. Заступник голови обласної ради Руслан Годований необхідність оздоровлення дітей взимку пояснив двома чинниками. По-перше, ємністю санаторію, через що не всі діти встигають оздоровитися влітку.
По-друге, зміна розпочалася під час канікул, коли дітям потрібно відпочити, а батькам бути впевненими, що вони у безпеці і проводять час із користю:
"Це друга база в області, яка може надавати оздоровлення. Ще такий табір є в Кам'яному Броді, він теж зараз відкритий. Важливо, що це не тільки відпочинок, але й оздоровлення. Діти тут отримують процедури, сьогодні тут працює басейн, є лікарі. Звичайно, ми основну увагу звертали, щоб це були діти учасників АТО, переселенці, діти-сироти".
Руслан Годований зазначив, що обласна влада в цьому році збільшує фінансування комплексної Програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2011-2015 роки і сподівається на допомогу держави в цьому питанні:
"Обласна влада збільшить фінансування, але на рівні центральної влади, якщо ми в минулому році мали 10 мільйонів гривень від Фонду соціального страхування, то в цьому році таких коштів немає. Ми звернулися до уряду, щоб нам максимально ці кошти дали у вигляді субвенції. Якщо цих коштів не дати, то кількість дітей, які оздоровляться і відпочинуть, буде значно меншою", – констатував Руслан Годований. Повідомляє Житомирська Хвиля

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: