16 липня закінчився триденний навчальний семінар для фахівців із соціальної роботи » Новини Житомира
 
 


16 липня закінчився триденний навчальний семінар для фахівців із соціальної роботи

Автор: news_maker від 16-07-2012, 17:09, переглядів: 2 158

16 липня закінчився триденний навчальний семінар для фахівців із соціальної роботи

У рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України у Житомирі для надання соціальних послуг соціально вразливим категоріям населення працюватиме 25 фахівців із соціальної роботи. Вони здійснюватимуть практичну соціальну роботу з сім’ями, дітьми та молоддю, які опинились у складних життєвих обставинах.

Фахівці із соціальної роботи – це люди, які мають фах соціального педагога, психолога, вчителя, серед кандидатів – волонтери, особи, які проходили стажування у Житомирському міському центрі для сім’ї, дітей та молоді і перебували у кадровому резерві. Це ті, хто готовий сьогодні прийти на допомогу дитині, батькам, сім’ям, які потребують підтримки. Головне, за словами директора Центру Ольги Юрченко, щоб людина відчула свій рівень небайдужості, робила добро просто так.

Отримані знання, уміння та навички, методи та форми роботи з людьми, дозволять учасникам семінару здійснювати широку соціально спрямовану роботу, працювати з окремими сім’ями, допомагати їм і підтримувати, співпрацювати із представниками органів місцевого самоврядування, державних установ, медиками, правоохоронцями, громадськими організаціями та благодійними фондами.

Такий суттєвий соціальний крок дозволить вживати заходів для запобігання виникнення кризових ситуацій у сім’ях та створення позитивних умов щодо захисту і підтримки найвразливіших верств населення.

16 липня закінчився триденний навчальний семінар для фахівців із соціальної роботи

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: