Робоча нарада з перевізниками міста щодо можливості підняття тарифу » Новини Житомира
 
 


Робоча нарада з перевізниками міста щодо можливості підняття тарифу

Автор: admin від 5-03-2015, 15:23, переглядів: 1 290

Робоча нарада з перевізниками міста щодо можливості підняття тарифу


4 березня 2015 року в прес-центрі Житомирської міської ради відбулася робоча нарада щодо перегляду тарифів на проїзд у міських автобусних маршрутах. Представники влади, громадськості та перевізники ділилися думками щодо реальних підстав підвищення вартості квитка у маршрутних таксі.
У Житомирі курсують автобуси з різною пасажиромісткістю, обслуговують їх 23 перевізники.
Перевізники обґрунтовують підвищення вартості зростанням цін на паливно-мастильні матеріали. Зокрема, була озвучена пропозиція про підняття тарифу до 4 грн.
Заступник міського голови Євгеній Демчик зазначив: «Я розумію, що у зв’язку з підвищенням цін на пальне, перевізники опинилися у складному економічному становищі, але ми не маємо морального права перекладати фінансовий тягар на плечі житомирян». Також він запропонував застосувати низку механізмів, аби уникнути підняття тарифу: збільшення кількості пасажиропотоку за рахунок оптимізації мережі шляхом скорочення або об’єднання декількох маршрутів в один.
Члени виконавчого комітету наполягали на залишенні тарифу на рівні 3 гривень та дотриманні перевізниками Меморандуму, підписаного між представниками міської влади, громадськості та перевізниками, основними умовами якого були підвищення якості послуг маршрутного таксі та дотримання графіків руху.
Розгляд підвищення тарифу можливий за наявності обґрунтований розрахунків, відповідних висновків департаменту економічного розвитку міської ради, а також підготовки та подальшого прийняття даного рішення виконавчим комітетом Житомирської міської ради.

Робоча нарада з перевізниками міста щодо можливості підняття тарифу
Робоча нарада з перевізниками міста щодо можливості підняття тарифу

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: