У Житомирі представили нового прокурора області » Новини Житомира
 
 


У Житомирі представили нового прокурора області

Автор: news_maker від 6-03-2015, 13:53, переглядів: 1 685

У Житомирі представили нового прокурора області

6 березня, відбулося представлення нового прокурора Житомирської області. Відтепер роботу органів прокуратури на Житомирщині координуватиме Любомир Війтович. Наказ про його призначення підписав Генеральний прокурор України Віктор Шокін 5 березня 2015 року.

На представленні були присутні голова облдержадміністрації Сергій Машковський, голова обласної ради Віталій Француз, заступник Генерального прокурора України Олексій Баганець та працівники органів прокуратури області.

Керівник області побажав новопризначеному прокурору плідної праці на благо Житомирщини.

«Сьогодні перед нами стоять складні завдання. Ми очікуємо від вас, Любомире Михайловичу, та органів прокуратури загалом вирішення проблемних питань, а особливо щодо побиття активістів майдану. Це не є вимога часу – це вимога громадськості, – наголосив Сергій Машковський. – Ми очікуємо, що нарешті ці справи будуть доведені до кінця, і всі винні будуть покарані».

Також голова облдержадміністрації звернув увагу на те, що не меншим злом, ніж війна є корупція: «Я прошу вас, аби всі ті люди, які вчинили будь-які корупційні діяння, не залежно від рангу посадовця, були покарані. Ми готові вам допомагати і в свою чергу розраховуємо й на вашу підтримку».

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: