Вулиці Житомира перейменовуватимуть тільки після громадських обговорень » Новини Житомира
 
 


Вулиці Житомира перейменовуватимуть тільки після громадських обговорень

Автор: news_maker від 12-03-2015, 13:28, переглядів: 1 367

Вулиці Житомира перейменовуватимуть тільки після громадських обговорень

Депутати Житомирської міської ради заслухали звіт про роботу тимчасової комісії щодо перейменування вулиць.

Як зазначив голова комісії Сергій Мірошніков, комісія працювала відкрито за участі представників громадськості. Він також поінформував, що є багато пропозицій щодо перейменування вулиць іменами загиблих воїнів АТО та запропонував провести місцевий референдум з даного питання. Депутати прийняли рішення щодо проведення громадських слухань з перейменування певних топонімічних об’єктів і лише після того приймати рішення.

В.о.міського голови Любов Цимбалюк зауважила, що провести одне громадське обговорення із перейменування цілого переліку об’єктів замало. «Управління архітектури міської ради має розробити графік проведення обговорень, оприлюднити його і заслухати думку громади окремо по об’єктам», - запропонувала Л.Цимбалюк.

Депутат Валерій Онопрієнко запропонував назвати вулицею Героїв АТО одну з вулиць нової забудови. Депутат Наталія Леонченко зауважила на необхідності визначення вартості перейменування певної вулиці – управління житлового господарства міської ради знає, скільки аншлагів з новими назвами треба придбати, а це все – кошти міського бюджету.

Починаючи з 24 квітня 2015 року у місті Житомирі буде проведено ряд громадських обговорень щодо перейменування вулиць міста.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: