На Житомирщині затримали суддю хабарника » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині затримали суддю хабарника

Автор: news_maker від 17-03-2015, 13:58, переглядів: 1 409

На Житомирщині затримали суддю хабарника

16 березня правоохоронці затримали суддю районного суду після отримання ним 1000 доларів США неправомірної вигоди за позитивне рішення у цивільному позові. Встановлюються інші факти злочинної діяльності судді.
Працівники Департаменту протидії злочинності у сфері економіки МВС та УМВС Житомирщини, працюючи по кримінальному провадженню, відкритому Генеральною прокуратурою України, задокументували факт отримання хабара суддею районного суду у службовому кабінеті.
Встановлено, що 56-річний службовець вимагав від позивача у цивільному провадженні 1000 доларів США за винесення рішення на його користь.
Суддю затримано. Гроші у ході оперативно-слідчих дій вилучено.

У межах розслідування кримінального провадження за ст. 368 (Прийняття обіцянки, пропозиції або отримання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України встановлюються інші факти протиправної діяльності службовця. Йому може загрожувати відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років з позбавлення права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна.

На Житомирщині затримали суддю хабарника

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: