На Житомирщині міліція затримала керівника військово-лікарської комісії під час отримання хабара » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині міліція затримала керівника військово-лікарської комісії під час отримання хабара

Автор: news_maker від 17-03-2015, 14:14, переглядів: 1 688

На Житомирщині міліція затримала керівника військово-лікарської комісії під час отримання хабара

16 березня працівники міліції затримали в одному з районів області медика-посадовця під час одержання ним неправомірної грошової вигоди за надання висновку про військову непридатність мобілізованого. Проводиться розслідування.
5 тисяч гривень вимагав і отримав начальник військово-лікарської комісії (ВЛК) однієї з центральних районних лікарень. За таку суму 57-річний медик-посадовець видав висновок місцевому жителю про непридатність останнього до військової служби для надання до військкомату з подальшим зняттям з обліку мобілізованих.
Момент передачі неправомірної грошової вигоди у приміщенні районної лікарні був ретельно задокументований оперативниками Управління державної служби боротьби з економічними злочинами УМВС, а начальник ВЛК затриманий. Під час огляду у нього було вилучено предмет хабара.

Як повідомив т.в.о. начальника УМВС Житомирщини Григорій Полковніков, нині триває досудове розслідування за ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють інші факти протиправної діяльності затриманого медика.
За подібні дії йому загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна та зі спецконфіскацією.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: