Вже наступного місяця в обласній прокураті очікується значна реорганізація » Новини Житомира
 
 


Вже наступного місяця в обласній прокураті очікується значна реорганізація

Автор: news_maker від 18-03-2015, 05:50, переглядів: 1 288

Вже наступного місяця в обласній прокураті очікується значна реорганізація

Нещодавно призначений керівник цієї структури Любомир Війтович повідомив, що зміни відбуватимуться в рамках реалізації нової концепції реформування органів прокуратури, представленої Генеральним прокурором України:

"На підставі цієї концепції у нас, на Житомирщині, замість 23 прокуратур районного рівня, міжрайонних та міста Житомира буде утворено 5 місцевих прокуратур. Це – Житомирська, Бердичівська, Коростенська, Коростишівська і Новоград-Волинська. Якщо Житомирська місцева прокуратура об'єднає дві – прокуратуру Житомира та Житомирського району, то Коростишівська місцева прокуратура об’єднує прокуратури теперішніх семи районів – Брусилівського, Коростишівського, Малинського, Радомишльського, Попільнянського та Черняхівського районів".

В ході реорганізації планується і значне скорочення працівників центрального апарату обласної та районних прокуратур. Йдеться більше, ніж про сто посад. В той же час, до прокуратури прийде працювати чимало молодих спеціалістів.

"У нас пройшла атестація молодих спеціалістів. Я дуже оптимістично налаштований стосовно цих молодих спеціалістів. Це зовсім інша формація, зовсім інші люди – впевнені в собі, ерудовані – з такими молодими спеціалістами ми досягнемо тих результатів, яких від нас вимагає суспільство, держава, Конституція та закони України", – зауважив прокурор області Любомир Війтович.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: