На Житомирщині міліція затримала злодіїв-рецидивістів » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині міліція затримала злодіїв-рецидивістів

Автор: news_maker від 19-03-2015, 19:58, переглядів: 1 383

На Житомирщині міліція затримала злодіїв-рецидивістів

Трьом жителям Брусилівського району оголошено про підозру у вчиненні низки крадіжок з дачних будинків киян. Досудове розслідування триває.
На початку березня до Брусилівського райвідділу міліції звернулися двоє жителів столиці із повідомленням про крадіжки з їх дачних будинків в одному з сіл району.
Під час спілкування із заявниками правоохоронці з’ясували, що з двох сусідніх дач невідомими було викрадено консервацію, електроінструменти та інше майно.

Відповідна інформація була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України.
Міліціонери опитали місцевих жителів і дізналися, що селяни днями дійсно бачили на сільських вулицях підозрілих незнайомців.
У результаті проведених слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили трьох жителів Брусилівщини, які могли бути причетними до вчинення крадіжок. Усі троє чоловіків віком до 35 років, раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів майнового характеру.
У вчиненні крадіжок з обох будинків затримані зізналися. 16 березня їм офіційно оголошено про підозру. Триває досудове розслідування, в рамках якого правоохоронці перевіряють причетність чоловіків до аналогічних кримінальних правопорушень, зареєстрованих у районі.
За чинним законодавством, крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення, карається однозначним позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: