У Житомирі знову підняли питання бути чи не бути квітковому ринку у центрі міста » Новини Житомира
 
 


У Житомирі знову підняли питання бути чи не бути квітковому ринку у центрі міста

Автор: news_maker від 21-03-2015, 11:22, переглядів: 1 141

У Житомирі знову підняли питання бути чи не бути квітковому ринку у центрі міста

Перед початком сесії Житомирської міськради квіткарі прийшли просити відтермінувати прийняття рішення про переселення їх з вулиці Небесної Сотні, поки вони не підшукають інші місця.

У міськраді зауважили, що питання неодноразово обговорювалося на засіданнях робочих груп, нині вже підписано рішення і немає законного механізму, як це рішення можна відмінити.

Однак у перерві депутати все ж пішли на зустріч з квіткарями.

Вихід з ситуації таки шукатимуть, запевняє перший заступник Житомирського міського голови Сергій Сухомлин:

"Найперше з цього питання необхідно, в першу чергу, визначити позицію депутатів. Тому що на зустрічі з представниками квіткарів частина депутатів почали заявляти про те, що вони не знали, коли і яке рішення приймалося і тому подібне. І виявляється, що вони ніби як були проти цього рішення. Думки розділилися: частина виступає за те, щоб лишити їх на старому місці, інша – за те, щоб перенести в інше місце. Двоє депутатів взяли на себе зобов’язання зібрати підписи: за те, щоб лишити чи перенести квіткову торгівлю з вулиці Небесної Сотні. Ми побачимо думку депутатського корпусу, і на основі цієї думки приймемо те чи інше рішення".

Додамо, що рішення про заборону на стихійну торгівлю виконуюча обов’язки міського голови Любов Цимбалюк підписала 19 березня.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: