Обласна клінічна лікарня і ще п'ятнадцять обласних комунальних закладів отримали керівників » Новини Житомира
 
 


Обласна клінічна лікарня і ще п'ятнадцять обласних комунальних закладів отримали керівників

Автор: news_maker від 21-03-2015, 11:49, переглядів: 1 823

Обласна клінічна лікарня і ще п'ятнадцять обласних комунальних закладів отримали керівників

Їх кандидатури затвердили депутати на черговій сесії. Не пощастило двом кандидатам. Незважаючи на проходження конкурсних комісій та підтримку профільних, не набрали необхідної кількості голосів кандидат на посаду директора Житомирського обласного краєзнавчого музею Віктор Балюрко та претендент на керівництво Пугачівським дитячим будинком-інтернатом Леся Петренко.

Тепер на ці дві посади буде оголошений новий конкурс, що автоматично відтерміновує призначення керівників ще на кілька місяців:

"Там, де не прийняли рішення, там, де не вистачило голосів, після сесії маємо оголосити новий конкурс. Тридцять днів дається на подачу документів, потім ці документи потрібно опрацювати і провести засідання конкурсної комісії, потім ці документи направити на постійну депутатську комісію – це, як мінімум, знов два місяці пройде. Але є процедура, ми її маємо пройти", – пояснив голова обласної ради Віталій Француз.

Ще на етапі конкурсної комісії рішення про проведення повторного конкурсу було прийняте відносно посади керівника обласного стоматологічного об'єднання, оскільки жоден з кандидатів не набрав необхідної кількості голосів.

За подібної ситуації навколо посади головного лікаря обласної клінічної лікарні прийняли інше рішення – винести на обговорення сесії обласної ради одразу три кандидатури.

До початку голосування один з претендентів, Наталія Чиж, відмовилась від участі в конкурсі. Більшістю голосів депутати обрали на посаду головного лікаря обласної клінічної лікарні імені Гербачевського Богдана Леськіва, який до цього часу працював заступником головного лікаря обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: