У Житомирі встановили понад 30 камер відеоспостереження » Новини Житомира
 
 


У Житомирі встановили понад 30 камер відеоспостереження

Автор: news_maker від 25-03-2015, 20:52, переглядів: 2 476

У Житомирі встановили понад 30 камер відеоспостереження

У Житомирі встановили більш ніж 30 камер відеоспостереження на ділянках найбільшого скупчення людей у Житомирі.

Частково камери роботизовано, можуть виконувати програму патрулювання. Вони розташовані на висоті та мають потужний зум.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав депутат міської ради Сергій Оніщук.

«Програма спостереження дозволяє в автоматичному режимі визначати події, об'єкти або групу об'єктів за якими слід вести спостереження. Визначає кількість осіб у скупченні, кольори одягу, фарби авто та має можливість відслідковувати такі від камери до камери з фіксацією всіх параметрів (час руху, траєкторія руху, швидкість та багато іншого) ця система вже допомогла встановити та затримати крадіїв, осіб що намагались здійснити вбивство та інших зловмисників.

Щодо звичайних порушників ПДР мова ще не йде, бо ДАІ в шоці від можливостей системи безпеки Житомира та не має фізичної можливості притягнути до відповідальності всіх порушників, що були зафіксовані. Я як член координаційної групи по впровадженню цієї системи вважаю її вкрай необхідною за для безпеки житомирян та знаю, що це лише перший крок у вірному напрямку.

Сподіваюсь на підтримку громади. Безпека на вулиці міста це запорука впевненості у справедливості та невідвертості дії закону у повсякденному житті», - йдеться у повідомлені.

У Житомирі встановили понад 30 камер відеоспостереження

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: