У Коростені правоохоронці затримали дачних злодіїв » Новини Житомира
 
 


У Коростені правоохоронці затримали дачних злодіїв

Автор: news_maker від 28-03-2015, 18:33, переглядів: 1 466

У Коростені правоохоронці затримали дачних злодіїв

Оперативники Коростенського міськвідділу міліції затримали двох жителів району, які обкрадали дачні будинки. Чоловікам оголошено про підозру у вчиненні 6 таких фактів. Досудове розслідування триває.

Відразу кілька жителів району заявили до чергової частини міськвідділу про крадіжки з дачних будинків. Правоохоронці з’ясували, що зловмисники потрапляли до приміщень, зламуючи навісні замки, і викрадали будівельні інструменти, металевий реманент, консервацію та інше майно господарів.

Відповідні відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України.
У ході слідчо-розшукових заходів оперативники затримали двох жителів Коростенського району, 35 та 28 років. Обидва чоловіки раніше притягувалися до кримінальної відповідальності. У вчиненні крадіжок з чужих дач затримані зізналися, пояснивши, що таким чином заробляли на життя. Викрадені речі збували за копійки на місцевому ринку, а отримані кошти витрачали на спиртне.
Під час санкціонованих обшуків, проведених за місцем проживання затриманих, працівники міліції вилучили частину краденого майна.
– Встановлено, що затримані причетні щонайменше до 6 крадіжок з дачних будинків. 26 березня їм офіційно оголошено про підозру. Перевіряються їх можлива причетність до інших подібних злочинів на території району, - прокоментував начальник Коростенського МВ УМВС Ігор Жміда.
Чинне законодавство за крадіжку, поєднану з проникненням у приміщення, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років ув’язнення.

У Коростені правоохоронці затримали дачних злодіїв

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: