Як зекономити на комунальних платежах » Новини Житомира
 
 


Як зекономити на комунальних платежах

Автор: admin від 30-03-2015, 15:56, переглядів: 1 475

Як зекономити на комунальних платежах


Зменшити оплату за газ, світло, тепло і воду цілком реально. Жителям Житомирщини варто пам’ятати про основні заходи енергоефективності, які дозволять жити в затишних домівках. При цьому, на фоні підвищення тарифів вони ще й збережуть наші гроші.
Фахівці стверджують, що встановлення лічильників дозволить зекономити до 70% води та газу, а також 40% тепла в будинку і квартирі. Заміна в наших оселях ламп на сучасні LED-лампи збереже 95% електроенергії. Радіаторні і термостатні установки у квартирі і будинку дадуть ще 10% економії.
Окрім цього, мешканці багатоквартирних будинків також можуть зменшити рахунки на газ і тепло. Так рекуператор у вентиляційній шахті збереже взимку 30% грошей, склопакети на вікнах, балконах і лоджиях – 20%, індивідуальний тепловий пункт із системою терморегуляції та промивання будинкових мереж – 15%, утеплення дахів, підвалів, теплоізоляція горищ, технічних поверхів – 10%, а утеплення під’їздів, встановлення доводчиків та металопластикових вікон у під’їздах – ще 8%.
Таким чином, раціональне використання газу, світла, тепла і води дозволить зменшити обсяги їх споживання та рахунки оплати. Всіма можливостями енергоефективних технологій варто використати вже зараз, аби ще до початку нового опалювального сезону відчути всі їхні переваги.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: