У Житомирі обговорили стан безпеки на автомобільному транспорті » Новини Житомира
 
 


У Житомирі обговорили стан безпеки на автомобільному транспорті

Автор: news_maker від 30-03-2015, 17:29, переглядів: 1 081

У Житомирі обговорили стан безпеки на автомобільному транспорті

Приводом для обговорення стала нещодавня трагічна аварія на Полтавщині, зауважив заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Поліщук:

"На всеукраїнській селекторній нараді під головуванням Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка було дано термінові доручення усім областям, які в першу чергу стосуються підвищенню безпеки на автошляхах".

За словами посадовця, під час проведення перевірок транспортних засобів лише за три дні було виявлено 163 авто з технічними несправностями. Найпоширенішими є несправності світлових приладів, відсутність необхідної комплектації, несправності рульового керування, тріщини лобового скла та заблокований аварійний вихід.

Присутній на обговореннях перший заступник начальника державної інспекції з безпеки на наземному транспорті Володимир Балін наголосив, що безпека перевезень – це обов’язок не лише держави, а й перевізників:

"Житомирська облдержадміністрація перша відреагувала на доручення Прем'єр-міністра і провела всі необхідні заходи. А що стосується того, чим займатися перевізникам стосовно підвищення безпеки перевезень, то я можу порадити почитати наш сайт, де дані поради і рекомендації з врахуванням європейського досвіду".

За підсумками контрольних заходів перевізникам слід чекати повторних перевірок, а поки у них є час аби виправити виявленні недоліки та забезпечити дотримання Правил дорожнього руху та культуру обслуговування пасажирів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: