Більшість найпростіших укриттів Житомира ще не готові приймати людей » Новини Житомира
 
 


Більшість найпростіших укриттів Житомира ще не готові приймати людей

Автор: admin від 1-04-2015, 16:27, переглядів: 1 135

Більшість найпростіших укриттів Житомира ще не готові приймати людей


Роботи по прибиранню підвалів багатоповерхівок, а саме вони і є найпростішими укриттями для населення, виконані менш ніж наполовину. На нараді керівників комунальних служб та підприємств Житомира в приклад ставили ЖЕК №9.
Там підвали 33 визначених для укриття будинків готові майже на 100%. Найгірша ситуація в об'єднаннях співвласників багатоповерхових будинків (ОСББ), каже начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Микола Дідківський. Він також підняв і іншу проблему – відсутність інформації на житлових будинках:
"Не скрізь н6а будинках є оголошення про порядок укриття, місця, телефони, вказані адреси і люди, у кого знаходяться ключі від підвалів. Прохання до всіх начальників ЖЕКів – розмістіть інформацію і перевірте, щоб вона відповідала дійсності".
Загалом у Житомирі налічується близько однієї тисячі підвалів. 573 з них відібрали у результаті перевірок для облаштування тимчасових найпростіших укриттів. Список цих будинків розміщений на сайті Житомирської міської ради в розділі "Житомирянину. Цивільний захист населення". Повідомляє Житомирська Хвиля

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: