В Житомирі прийняли рішення перекрити в'їзд на пішохідну вулицю Михайлівську » Новини Житомира
 
 


В Житомирі прийняли рішення перекрити в'їзд на пішохідну вулицю Михайлівську

Автор: news_maker від 3-04-2015, 08:02, переглядів: 1 434

В Житомирі прийняли рішення перекрити в'їзд на пішохідну вулицю Михайлівську

Члени виконкому міської ради вирішили не чекати проведення запланованої реконструкції Михайлівської, а зробити вулицю дійсно пішохідною уже зараз.

"На сьогоднішній день ми вносимо зміни до проекту рішення від 2006 року про перекриття вулиці Лятошинського, яка на сьогоднішній день є основним заїздом на Михайлівську. Там, де є забороняючий знак, який усі водії ігнорують. Тому, щоб припинити рух транспорту по Михайлівській, ми говоримо про необхідність встановлення на Лятошинського рухомої огороджувальної конструкції. В той самий час ми говоримо про те, щоб врахувати можливість заїзду на пішохідну вулицю автівок комунальних служб, щоб врахувати інтереси тих, хто мешкає по цій вулиці", – прокоментував один з ініціаторів проекту, член виконкому Костянтин Суський.

За пропозицією першого заступника міського голови Житомира Сергія Сухомлина, замість шлагбауму при в'їзді на Михайлівську встановлять боллард, який буде прибиратися в нічний час за потреби мешканців Михайлівської, аварійних чи комунальних служб.

Аби встановити загородження для руху авто, одного рішення виконкому замало. За словами Сергія Сухомлина, потрібно ще звернутися до департаменту фінансів та до депутатів міської ради, аби ті заклали у міському бюджеті фінансування для придбання та встановлення цієї конструкції. Середня ціна одного болларду – 2,5 тисячі євро.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: