Студентська молодь Житомира долучилася до загальноміського прибирання » Новини Житомира
 
 


Студентська молодь Житомира долучилася до загальноміського прибирання

Автор: admin від 9-04-2015, 16:12, переглядів: 1 026

Студентська молодь Житомира долучилася до загальноміського прибирання


З 19 березня до 25 квітня в Житомирі триває загальноміський місячник благоустрою. До заходів долучаються не лише житлово-комунальні служби міста, а й приватні підприємства. заклади харчування, навчальні заклади міста. 8 квітня студенти Житомирського торговельно-економічного коледжу провели акцію «Добробут міста – своїми руками».
Організатори - студентська рада Житомирського торговельно-економічного коледжу, адміністрація навчального закладу за підтримки Житомирської міської ради.
Студенти наводили лад на прилеглій території до свого навчального закладу, території лісосмуги, а також сусідніх приватних закладів. Групи студентів з різними знаками відмінностей розділили між собою територію за секторами.
Для забезпечення роботи комунальними підприємствами та міською радою було надано 100 сміттєвих мішків, 100 пар одноразових рукавиць, транспорт для вивозу сміття, посадочний матеріал, а також інструменти: граблі і лопати.
Директор Житомирського торговельно-економічного коледжу Григорій Губарєв розповів, що навчальний заклад щороку долучається до загальноміської толоки.
«Акції по наведенню в належний вигляд території, яка прилягає до навчального закладу, у нас проводяться щорічно. Цього року ми вирішили провести її в дещо нетрадиційному форматі: ми прибираємо не лише територію коледжу, а й частину вулиці Черняховського. Ініціаторами даного заходу стали студенти, а ми, адміністрація коледжу, за підтримки виконавчих органів Житомирської міської ради надали їм усю необхідну допомогу», - зазначив Г.Губарєв.
Також він подякував комунальним підприємствам міста за надану допомогу.
Заступник директора Житомирського торговельно-економічного коледжу з виховної роботи Алла Бондарчук зазначила, що окрім естетичного спрямування, подібні акції мають ще й виховний характер.
«Акція «Добробут міста – своїми руками» спрямована на те, щоб продемонструвати мешканцям міста, що кожен з нас може зробити свій внесок в наведення ладу у Житомирі. Потрібно просто обрати день і мати бажання», - сказала Алла Бондарчук.

Студентська молодь Житомира долучилася до загальноміського прибирання
Студентська молодь Житомира долучилася до загальноміського прибирання

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: