У Житомирському районі ДАІшники вилучили з автомобіля карабін » Новини Житомира
 
 


У Житомирському районі ДАІшники вилучили з автомобіля карабін

Автор: news_maker від 12-05-2015, 07:37, переглядів: 1 267

У Житомирському районі ДАІшники вилучили з автомобіля карабін

Зброя з ознаками змін перевозилася у зібраному стані. Нині її направлено на дослідження. Розпочато кримінальне провадження.
7 травня на автодорозі Житомир – Чернівці у с. Тетерівці Житомирського району працівники відділу ДАІ зупинили автомобіль УАЗ, за кермом якого знаходився 37-річний житель м. Житомира.
Під час огляду автівки правоохоронці виявили мисливський нарізний карабін «Форт-207» калібру 7, 62 мм у зібраному стані, з приєднаним глушником і оптичним прицілом.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Житомирського РВ УМВС. Зброю було вилучено та направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.
Водночас інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Розпочато досудове розслідування.
Міліція нагадує: на Житомирщині тривають заходи, спрямовані на забезпечення правопорядку та посилену охорону безпеки і спокою жителів області. У регіоні створені та працюють спеціальні стаціонарні пости та окремі мобільні групи, до завдань яких серед іншого входять і виявлення фактів незаконного поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами.
Відтак міліція звертається до жителів та гостей області з проханням із розумінням поставитися до проведення спеціальних заходів органами внутрішніх справ та повідомляти про появу підозрілих осіб у населених пунктах.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: