У Житомирі депутати "зарезервували" для ТТУ 9 мільйонів гривень » Новини Житомира
 
 


У Житомирі депутати "зарезервували" для ТТУ 9 мільйонів гривень

Автор: news_maker від 14-05-2015, 17:58, переглядів: 1 783

У Житомирі депутати "зарезервували" для ТТУ 9 мільйонів гривень

На житомирський електротранспорті хотіли встановити систему «електронний квиток» і виділити на це 9 млн. грн. з бюджету.

Це питання обговорювали на сесії міськради 14 травня під час розгляду питання про внесення змін до програми розвитку електротранспорту в Житомирі.

Голова депутатської комісії з питань ЖКГ Геннадій Забродський говорив про те, що краще ці гроші направити на збільшення кількості електротранспорту, тому з обіцяних 31 б/в чеських тролейбусів Житомир отримав поки тільки 19.

«Керівник ТТУ сказав, що всього є 148 одиниць електротранспорту, майже 50 одиниць стоїть під парканом, не працюють. До початку інфляції відновлення коштувало близько 200 тис. грн., Зараз - близько 350 тис. грн. Наша комісія вносить пропозицію збільшити кількість людей в ремонтних бригадах, на ці гроші (9 млн. грн.) вони відремонтують тролейбуси», - пропонував Забродський.

Перший заступник мера Житомира Сергій Сухомлин говорив, що вартість відновлення в минулому році була близько 400 тис. грн., А обіцяні б/в тролейбуси місто ще отримає. Сухомлин також говорив про те, що «електронний квиток» дозволить врегулювати питання з безкоштовним проїздом житомирських пенсіонерів у разі введення монетизації пільг.

Директор ТТУ Олег Таможський підтримав ініціативу оновлення рухомого складу і сказав, що «валідатори» для електронного обліку пасажирів йому не потрібні.

Заступник мера Євген Демчик повідомив, що для Житомира достатньо 95 тролейбусів, щоб «закрити» всі маршрути, включаючи нові, і 9 мільйонів на відновлення тролейбусів - для ТТУ занадто багато.

В результаті депутати підтримання пропозицію секретаря міськради Любові Цимбалюк - зарезервувати для ТТУ 9 млн. грн. і витрачати їх тільки за рішенням сесії.

За матеріалами Житомир інфо

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: