У Бердичеві обікрали школу » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві обікрали школу

Автор: news_maker від 25-05-2015, 11:30, переглядів: 1 239

У Бердичеві обікрали школу

24 травня уночі в одному з навчальних закладів райцентру медики констатували смерть охоронника. Правоохоронці ж зафіксували крадіжку офісної техніки з приміщення. Розпочато кримінальне провадження.
Близько 3 години на лінію «103» надійшов анонімний дзвінок про те, що необхідна медична допомога чоловікові у приміщенні однієї зі шкіл Бердичева. Зважаючи на обставини повідомлення, прибулі за вказаною адресою медики зайшли до будівлі разом з дільничним інспектором міліції.


На підлозі фойє вони знайшли труп чоловіка зі зв’язаними ногами. Як з’ясувалось, померлий – охоронник школи. На його тілі також було виявлено сліди від зв’язування рук та садно на скроні.
На місці події працювала слідчо-оперативна група Бердичівського МВ УМВС.
За попереднім висновком експертів, причиною смерті 58-річного чоловіка став серцевий напад. Наразі це з’ясовує призначена судово-медична експертиза.
Також у ході з’ясування всіх обставин події встановлено, що з приміщення школи викрадено офісну техніку – відеокамери та ноутбуки.
За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження, попередня правова кваліфікація – ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Проводяться необхідні слідчо-розшукові заходи для встановлення осіб, причетних до вказаного злочину.

У Бердичеві обікрали школу

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: