У Бердичеві невідомі пошкодили Меморіал слави » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві невідомі пошкодили Меморіал слави

Автор: news_maker від 27-05-2015, 16:15, переглядів: 1 212

У Бердичеві невідомі пошкодили Меморіал слави

Уночі 27 травня невідомі пошкодили Меморіал слави у м. Бердичеві, обливши його червоною фарбою та обклеївши паперовими написами. За фактом хуліганства розпочато досудове розслідування.
Близько 7.30 27 травня до Бердичівського міськвідділу міліції надійшло анонімне телефонне повідомлення про пошкодження меморіалу, встановленого у центрі міста на честь патріотів-підпільників, героїв Небесної Сотні та бердичівлян, які загинули, виконуючи службовий обов’язок у зоні проведення АТО.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група МВ УМВС. Правоохоронці з’ясували, що невідомі особи облили частину пам’ятника червоною фарбою та наліпили роздруковані на папері написи.

З місця події міліціонери вилучили слідову інформацію.
Розпочато розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Проводяться заходи по встановленню та затриманню осіб, причетних до хуліганства.
Чинним законодавством грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом карається штрафом або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 5 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: