29 травня у Житомирі влаштують свято "Щаслива родина" » Новини Житомира
 
 


29 травня у Житомирі влаштують свято "Щаслива родина"

Автор: admin від 27-05-2015, 20:00, переглядів: 1 520

29 травня у Житомирі влаштують свято "Щаслива родина"


Захід, який проводить Всеукраїнська благодійна організація "АСЕТ" за підтримки міської ради, проходитиме вже вчетверте. Житомирян запрошують взяти участь в цікавій розважально-ігровій програмі, яку планують провести на майданчику біля кінотеатру "Жовтень".
Переможцям обіцяють призи від спонсорів свята:
"Буде квест, де кожна родина виступатиме в ролі самостійної команди, будуть вирішуватися завдання, аби перевірити як люди можуть взаємодіяти, аби швидко і злагоджено його виконати", – розповіла голова благодійної організації "АСЕТ" Наталія Рогальська.
Цьогоріч у заході вперше братимуть участь і родини-переселенці. Свято стартуватиме вже незабаром, але заявки на участь у ньому продовжують надходити, зазначає заступник житомирського міського голови Олександр Бочковський.
"Житомирська міська рада розпочинає з 29 травня ряд заходів, до Дня захисту дітей, до яких долучаються наші управління і відділи. Заходи триватимуть до 7 червня і Свято "Щаслива родина" є одним з них".
Додамо, що цьогоріч, свято також проходитиме і в інших містах – Києві, Вінниці, Новому Роздолі та Малині. Що стосується Житомира, то тут усіх, хто бажає долучитися до свята, чекатимуть у п’ятницю біля кінотеатру "Жовтень". Початок о 16 00.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: