На Житомирщині люди перекрили дорогу через її незадовільний стан » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині люди перекрили дорогу через її незадовільний стан

Автор: news_maker від 9-06-2015, 15:22, переглядів: 1 228

На Житомирщині люди перекрили дорогу через її незадовільний стан

9 червня з 8 до 11 години на 85 км Васьковичі – Шепетівка було тимчасово обмежено рух автотранспорту. Жителі с. Радичів організували акцію з висловлення незадоволення станом місцевої автодороги.
Близько 30 жителів с. Радичів взяли участь в акції, метою якої було висловлення невдоволення станом автодороги Васьковичі - Шепетівка. Аби дослухалися до їх вимог, люди поза межами пішохідного переходу частково обмежили рух великогабаритних вантажівок.
Задля недопущення грубих порушень громадського порядку та організації руху транспорту в об’їзд, на місці події працювали співробітники Ємільчинського РВ УМВС та наряди Державтоінспекції. На розмову до людей приїхали також начальник Управління ДАІ Житомирщини Володимир Гриб та т.в.о. керівника районної міліції Ігор Шишковський. Окрім того, на місце проведення акції прибули представники райдержадміністрації та обласної служби автодоріг.
Після перемовин із представниками органів місцевого самоврядування селяни закінчили акцію. Близько 11 години рух транспорту було повністю відновлено.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: