Коростенські правоохоронці затримали крадія інтернет-обладнання » Новини Житомира
 
 


Коростенські правоохоронці затримали крадія інтернет-обладнання

Автор: admin від 11-06-2015, 14:35, переглядів: 1 016

Коростенські правоохоронці затримали крадія інтернет-обладнання


Упродовж останніх двох місяців до Коростенського міськвідділу міліції надходили повідомлення від представників місцевого Інтернет-провайдера про викрадення з дахів багатоповерхівок спеціальних комутаторів та модулів, призначених для надання населенню доступу до Інтернет-мережі.
У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку встановили, що крадіжки вчиняв 22-річний місцевий житель, раніше судимий за аналогічні злочини. У скоєному хлопець зізнався.
Як розповів начальник Коростенського МВ УМВС Ігор Жміда, нині встановлено, що молодик причетний до 16 крадіжок. Під час санкціонованого обшуку, проведеного за місцем проживання хлопця, правоохоронці вилучили частину краденого обладнання.
Нині проводиться досудове розслідування за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникнення у житло інше приміщення чи сховище) Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 6 років. Повідомляє Коростенський МВ УМВС України в Житомирській області

Коростенські правоохоронці затримали крадія інтернет-обладнання

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: