У Житомирі мережа ОПОРА представила результати моніторингу діяльності 3 народних депутатів » Новини Житомира
 
 


У Житомирі мережа ОПОРА представила результати моніторингу діяльності 3 народних депутатів

Автор: news_maker від 15-06-2015, 16:16, переглядів: 1 282

У Житомирі мережа ОПОРА представила результати моніторингу діяльності 3 народних депутатів

Під пильне око активістів потрапили три народних обранці-мажоритарники: Борислав Розенблат, Володимир Литвин та Віктор Развадовський. Основних критеріїв оцінювання шість, перший – особиста активність депутата в роботі з виборцями:

"Борислав Розенблат регулярно проводить особисті прийоми громадян, постійно бере участь в офіційних заходах. Володимир Литвин в середньому двічі на місяць перебуває в окрузі. В травні провів чотири особистих прийоми, як в райцентрах, так і в селах округу. Віктор Развадовський рідко буває на окрузі, але тут феномен: відсутність народного депутата фізично на окрузі компенсується активною роботою помічників, і відчувається постійна присутність народного депутата в окрузі", – розповіла координатор мережі ОПОРА в Житомирській області Жана Чмут.

Досліджується також робота громадських приймалень, висвітлення депутатської діяльності в засобах масової інформації, звітування депутатів перед виборцями, присутність та активність в соціальних мережах та на веб-сторінках, аналізуються законодавчі ініціативи.

Крім моніторингу діяльності депутатів, проводиться робота по вивченню проблем округів, заплановані просвітницькі акції серед виборців – жителям області хочуть розповісти, що має робити народний депутат, за що відповідає і які питання в його компетенції. В найближчих планах – зустрічі активістів ОПОРИ з депутатами та проведення консультацій з громадськістю для визначення актуальних проблем, які можна вирішити спільними зусиллями.

На сьогодні проект моніторингу діяльності депутатів-мажоритарників реалізовується в дванадцяти областях України, в кожній обрано по три округи. Підтримку надає Програма Місії США з міжнародного розвитку (USAID) "РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво".

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: