У Коростені затримано молодика, який намагався пограбувати ломбард » Новини Житомира
 
 


У Коростені затримано молодика, який намагався пограбувати ломбард

Автор: news_maker від 24-07-2015, 17:26, переглядів: 1 278

У Коростені затримано молодика, який намагався пограбувати ломбард

До Коростенського МВ УМВС звернулась керівник одного з місцевих ломбардів із повідомленням про грабіж. Молодик, який нібито збирався заставити свій телефон, у ході оформлення всіх документів відкрито заволодів майже 400 гривнями та мобільним. Минулої доби його затримали.
За словами заявника, до закладу звернувся чоловік із проханням отримати гроші під заставу телефону. Молодик надав документи, щоб оформити договір, після чого отримав 375 гривень. В останній момент чоловік ніби згадав, що забув забрати сім-карту й попросив телефон. А ще за мить схопив гроші, та мобільний й кинувся тікати щодуху.

Працівники міліції, які на місці події з’ясовували деталі, встановили особу чоловіка. Ним виявився 29-річний місцевий житель, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку та грабіж.
23 липня його затримали, мобільний телефон вилучено. Проводиться досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст. 186 (Грабіж). Чоловікові загрожує ув’язнення на термін від 4 до 6 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: