В Коростенському районі втретє затримали один і той же автомобіль за крадіжкою лісу » Новини Житомира
 
 


В Коростенському районі втретє затримали один і той же автомобіль за крадіжкою лісу

Автор: news_maker від 25-07-2015, 13:38, переглядів: 2 202

В Коростенському районі втретє затримали один і той же автомобіль за крадіжкою лісу

В ніч з 22 на 23 липня державна лісова охорона державного підприємства "Коростенське ЛМГ" в лісовому масиві Ушомирського лісництва затримала трьох жителів Ємільчинського району, які скоїли незаконну рубку 17 дерев (10 дуба, 7 граба) та автомобіль ЗІЛ–131 (державний номер АМ 3481 АМ), завантажений деревиною. Розмір шкоди, заподіяної лісу, становить 143 тисячі грн. Матеріали про цей факт передано до Коростенського МВ УМВС України в Житомирській області.

Лісівники зазначають, що згаданий автомобіль затриманий при скоєнні лісопорушення вже втретє!

У вересні 2013 року у лісовому масиві Ушомирського лісництва державного підприємства "Коростенське ЛМГ" автомобіль ЗІЛ–131 (державний номер АМ 3481 АМ) затримувався на місці скоєння незаконної рубки п’яти дерев дуба. Розмір шкоди, заподіяної лісу, становить 55 961 гривень. Матеріали були направлені до Коростенського МВ УМВС України в Житомирській області. Вищезазначений автомобіль був переданий на зберігання в автотранспортний парк ДП "Коростенське ЛМГ " (с.Ушомир). За кілька днів автівку викрали з місця зберігання, порушники не встановлені і не понесли відповідальності.

А в лютому поточного року ЗІЛ–131 із вже знайомими лісовій охороні номерами був затриманий у лісовому кварталі Ушомирського лісництва ДП "Коростенське ЛМГ" під час скоєння незаконної рубки чотирьох дерев дуба та завантаження лісопродукції. Розмір шкоди, заподіяної лісу, становив 41 199,5 грн. Матеріали знову були направлені до Коростенського МВ УМВС України в Житомирській області.

Лісівники сподіваються, що цього разу зловмисникам не вдасться уникнути відповідальності, пише прес-служба обласного управління лісового та мисливського господарства.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: