На Житомирщині буде свій футбольний Кубок чемпіонів » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині буде свій футбольний Кубок чемпіонів

Автор: news_maker від 1-08-2012, 17:29, переглядів: 2 084

На Житомирщині буде свій футбольний Кубок чемпіонів


Він проводитиметься серед команд сільських та селищних рад і має на меті популяризувати саме сільський аматорський футбол: "Суть в чому? Перш за все, ми хотіли, щоб наші сільські гравці, наші хлопці, які грають в районних чемпіонатах, щоб вони показали себе не тільки в своєму районі, а показали себе на рівні області. Тому що в першості області, і в першій, і у вищий лізі задіяно багато гравців немісцевих і там ми дуже рідко можемо побачити наших звичайних сільських хлопців", – зауважив Руслан Павлюк, заступник голови Житомирської районної ради та голови оргкомітету турніру. "Ми хочемо дати можливість не лише зіграти у футбол, помірятися силами командам з різних районів області, а й побувати в іншому районі, побачити його пам’ятні чи просто цікаві місця", - зазначають організатори. Тому було прийняте рішення відмовитися від зонального принципу. У першому турі пари команд визначить сліпий жереб, а далі вони вже рухатимуться за турнірною сіткою.

Положенням про змагання передбачається, що їх учасниками можуть бути переможці або призери чемпіонатів чи розіграшів кубків районів області. Але це обов’язково має бути команда з села або селища, міські футболісти до участі в цьому турнірі не допускаються. На сьогодні принципову згоду надали 18 районів. До понеділка, 6 серпня всі мають визначитися із заявками на участь, і з 11 серпня турнір стартуватиме. Принцип розіграшу – кубковий, кожна пара проводить по дві зустрічі: вдома і в гостях. Переможець за сумою двох ігор проходить до наступного туру.

Зважаючи на те, що цього року змагання не були включені до річного плану, централізоване фінансування також не передбачене. Сподівання лише на спонсорські кошти, але саме цього року надії цілком обґрунтовані, адже проведення турніру практично співпадає із виборчою кампанією.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: