Злива у Новограді-Волинському підтопила приватні будинки » Новини Житомира
 
 


Злива у Новограді-Волинському підтопила приватні будинки

Автор: news_maker від 27-07-2015, 13:05, переглядів: 1 378

Злива у Новограді-Волинському підтопила приватні будинки

26 липня приблизно о 16:30 в м. Нов.-Волинському упродовж години пройшла сильна злива, внаслідок якої пошкоджено 10 м тротуару на мосту через р. Случ. Однак це не перешкоджало руху транспорту.

Крім того в районі підтоплення опинилося підвальне приміщення ізолятора тимчасового утримання МРВ УМВС.

Незначний рівень підтоплення спостерігався в 10 приватних житлових будинках та присадібних ділянках. У двох багатоповерхових та 3 житлових приватних будинках вода потрапила у підвали та на городи. Ще 5 звернень надійшло про допомогу у ліквідації підтоплення тільки на присадибних ділянках.

Переважна більшість постраждалих осель розташовані по вул. Гагаріна, де зливова каналізація знаходилася на дорозі, вище рівня житлового сектору. Тож вода після зливи полилася донизу. Ліквідовувати наслідки негоди взялися рятувальники 10 державної пожежно-рятувальної частини, фахівці міськводоканалу та пожежний підрозділ військової частини. Загалом до робіт було задіяно 7 одиниць техніки. На найбільш підтопленій ділянці було проведено перекачування води з дворів через тротуар у зливову каналізацію на дорозі. Силами міськводоканалу проведено роботи по розчистці дренажної системи, внаслідок чого суттєво знизився рівень води.

Злива у Новограді-Волинському підтопила приватні будинки

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: