У Коростені оперативники затримали чоловіка, який викрав з офісу ноутбук » Новини Житомира
 
 


У Коростені оперативники затримали чоловіка, який викрав з офісу ноутбук

Автор: news_maker від 27-07-2015, 14:17, переглядів: 1 388

У Коростені оперативники затримали чоловіка, який викрав з офісу ноутбук

Працівники карного розшуку Коростенського МВ УМВС встановили і затримали місцевого жителя за вчинення крадіжки офісної техніки. Проводиться досудове розслідування.
До чергової частини Коростенського міськвідділу міліції звернувся працівник одного із приватних підприємств м. Коростеня із повідомленням про крадіжку ноутбука вартістю близько 3 тисяч гривень.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої з’ясували, що зловмисник потрапив до офісу через незачинене вікно.
У ході проведених оперативно-розшукових заходів оперативники карного розшуку встановили, що кражу скоїв раніше судимий 24-річний місцевий житель. Під час санкціонованого обшуку, проведеного за його місцем проживання, правоохоронці вилучили викрадене. Підозрюваний зізнався, що чужий ноутбук він хотів залишити собі для власного користування.

Як повідомив начальник Коростенського МВ УМВС Ігор Жміда, триває розслідування кримінального провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України. Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

У Коростені оперативники затримали чоловіка, який викрав з офісу ноутбук

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: