На Житомирщині піротехніки знищили 20 артснарядів » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині піротехніки знищили 20 артснарядів

Автор: news_maker від 6-08-2015, 14:32, переглядів: 1 320

На Житомирщині піротехніки знищили 20 артснарядів

3 серпня на пункт зв’язку 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Овруч надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Заріччя виявлено десятки підозрілих предметів. Як з’ясувалося селянин проходив повз поле і підійшов до болота. Через суху та спекотну погоду водойма майже повністю висохла. Чоловік побачив, що з дна видніються невідомі предмети. Спочатку він хотів сам їх оглянути, але не наважився лізти до болота. Селянин припустив, що це військові боєприпаси та розповів про знахідку сільському голові.

Фахівці ДСНС, які прибули до місця виклику ідентифікували предмети як 20 артилерійських снарядів калібром 120 мм. Співробітники УМВС організували охорону ділянки виявлення вибухонебезпечних предметів, адже такий «врожай» боєприпасів може становити загрозу для населення. Крім того можуть активізуватися тамтешні шукачі металобрухту, які б намагалися дістатися до снарядів, з метою наживи.

5 серпня піротехніки Управління ДСНС знищили знайдені снаряди на спеціальному полігоні. Того ж дня група піротехнічних робіт знищила ще одну мінометну міну часів минулої війни, яку знайшли в с. Бехи Коростенського району.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: